Yleinen Tiepalvelu | Autoliitto

Tiepalvelukeskus 24 h, 0200 8080, vuoden kaikkina päivinä.
(Jonotuksen hinta on mpm tai pvm, vastatun puhelun hinta on 1,93 €/min + mpm tai pvm, tilatut palvelut ovat maksullisia.)

Yleinen tiepalvelu

Soittaessasi palvelunumeroomme, keskuksemme kartoittaa alustavasti vian laadun ja avuntarpeen. Ajoneuvo pyritään ensisijaisesti korjaamaan tien päällä, niin, että matka jatkuu. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu – mutta silloinkin avustetaan eteenpäin.

Tiepalvelukeskuksen järjestämät palvelut ovat maksullisia (muille paitsi Autoliiton Plus- ja Premium-jäsenille). Sovi jo palvelua tilatessasi hinnasta ja maksutavasta. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja väärinkäsityksiltä. 

Tiepalvelumiehen partioajon yhteydessä antama pika-apu ja liikenneturvallisuuteen tai liikenneonnettomuuksiin liittyvä auttaminen ovat yleensä maksuttomia. Tilattu tiepalveluapu sen sijaan on maksullista. Varaosat, tarvikkeet ja toimitetut polttoaineet veloitetaan luonnollisesti erikseen.

Tiepalvelu on nykyisin yhä useammin alan yritysten tuottamaa. Yleisen tiepalvelun päivystäessä voi apuun yhä saada myös tiepalvelumiehen. Vapaaehtoista auttamisperinnettä ylläpitää noin 140 Autoliiton tiepalvelumiestä eri puolilla Suomea.

Mikäli tiepalvelumiestä ei ole saatavilla, tarjotaan asiakkaalle vaihtoehtoa, että puhelu yhdistetään Autoliiton hinauskumppanille.