Autoklinikka-Yhtiöt Oy | Autoliitto

Autoklinikan etu Autoliiton jäsenille

Korjauttaessasi autosi pelti- tai kolarivaurion Autoklinikalla, saat kaupan päälle 50 euron bensalahjakortin Neste-asemille. Lisäksi autosi pestään käsin ennen sen luovutusta sekä auton sisätilat siistitään. 

Etu koskee kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä yksityisautojen korjauksia (korjauksen maksajana vakuutusyhtiö). Etua ei voi yhdistää muihin Autoklinikan kampanjoihin.

Hyödynnä etusi!

Kirjaudu jäsensivulle tunnuksillasi ja löydät sivun alareunasta tiedon, miten saat edun käyttöösi. Polttoainelahjakortti toimitetaan sinulle postitse korjauksen jälkeen. 

Yli 50 Autoklinikkaa palveluksessasi

Autoklinikalla saat aina mutkatonta palvelua, moitteetonta työnlaatua ja lopputuloksena hyvää mieltä, vaikka asioinnin syynä yleensä onkin ikävä sattumus, kuten peltikolari tai vaurio tuulilasissa. 

Ei ole merkitystä minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Voit poiketa näyttämään autosi vauriota lähimmälle Autoklinikalle aina ilman ajanvarausta tai hoitaa vahingon arvioinnin kätevästi verkossa www.autoklinikka.fi. Asiakaspalvelu palvelee sinua 24/7 numerossa 020 7737 437.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Jaa muillekin