Hotel Arthur | Autoliitto

Olet täällä

Hotel Arthur - Kodikas hotelli Helsingin keskustassa

Yksityinen ja kodikas Hotel Arthur on osa Private Hotels -hotelliketjua ja sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista. Hotellissa on 203 yksilöllistä huonetta joita löytyy eri huonekategorioissa, sekä ajanmukaisia kokoustiloja 2-250 hengelle. 

Hotellissa on viihtyisä Ravintola Arthur, jossa päivittäin tarjolla aamiaista ja lounasta. Arki-iltaisin ravintolan Bistro on avoinna klo 21 saakka, ruokalistaan voit tutustua tästä. Tarkistathan ajankohtaisen aukiolon Ravintola Arthurin sivuilta.

Autoliiton jäsenedut 2021:

  • 10 % alennusta majoituksesta. Tarjoushinta koskee vain uusia varauksia ja alennus annetaan päivän joustavasta hinnasta. Huoneita voi varata saatavuuden mukaan. Huonehinnat sisältävät aamiaisen, wifin ja alv:n.
  • 10 % alennusta Bistro-listan ruoka-annoksista.

Saadaksesi majoitus- ja ravintolaedun käyttöösi tarvitset Autoliiton jäsenten oman varauskoodin. Kirjaudu tälle sivulle jäsentunnuksillasi ja katso tarkemmat ohjeet sivun alalaidasta.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Jaa muillekin