Linnanmäen Huvipuisto | Autoliitto

Autoliitto tarjoaa jäsenilleen tänäkin kesänä Linnanmäen huvipuistorannekkeet erikoishintaan 36 €/kpl AL-kaupasta!

Linnanmäki-ranneke soveltuu kaiken pituisille ja ikäisille huvittelijoille. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden päivän kesäkaudella 2021. 

Rannekkeisiin oikeuttavat PDF-liput ostetaan jäsenhintaan AL-kaupasta (toimitus sähköpostilla) tai aukioloaikojen puitteissa Autoliiton Helsingin toimipisteestä osoitteessa Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki (kts. toimiston aukioloajat täältä).

AL-kaupasta ostetut PDF-liput vaihdetaan rannekkeisiin Linnanmäen päälipunmyyntipisteillä. Kun lippu lunastetaan rannekkeeksi, lipputuote aktivoituu samalla, eikä sitä ole mahdollista käyttää enää myöhemmin uudestaan. Käyttämättä jääneitä rannekelippuja ei lunasteta takaisin.

Huom! Rannekkeita max 6 kpl / jäsen. Saatavilla AL-kaupassa rajoitettu erä.
(Rannekkeen normaalihinta Linnanmäeltä ostettaessa 42 €, eli jäsenetu AL-kaupasta ostetuissa lipuissa jopa 6 €/ranneke. Lisätietoa Linnanmäen aukioloajoista, laitteista ja tapahtumista: www.linnanmaki.fi)

Kirjaudu sivuille jäsentunnuksillasi ja näet sivun alareunasta lisäohjeet jäsenhintaisen rannekkeen lunastamiseen AL-kaupasta.
 
Lisätietoa koronan vaikutuksista puistossa löytyy Linnanmäen verkkosivuilta.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Jaa muillekin