Linnanmäen Huvipuisto | Autoliitto

Autoliitto tarjoaa jäsenilleen tänäkin kesänä Linnanmäen huvipuistorannekkeet erikoishintaan 36 €/kpl!

Linnanmäki-ranneke soveltuu kaiken pituisille ja ikäisille huvittelijoille. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen.

Ranneke on voimassa yhden päivän kesäkaudella 2020 ja aktivoituu käyttöön ensimmäisen laitekäynnin yhteydessä. Ranneke on henkilökohtainen ja vain ehjä, ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa pääsylipuksi laitteisiin. Käyttämättä jääneitä rannekkeita ei lunasteta takaisin.

Rannekkeita voi ostaa AL-kaupasta (toimitus postitse) tai aukioloaikojen puitteissa Autoliiton Helsingin toimipisteestä osoitteessa Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki (kts. toimiston aukioloajat täältä).

AL-kaupan kautta tehty lipputilaus kannattaa tehdä ajoissa, jotta rannekkeet ehtivät postissa perille ennen suunniteltua huvipuistoretkeä. Tilauksen toimitusaika on noin 7 arkipäivää. Autoliitto tai Suomen posti eivät vastaa tavallisina kirjeinä postitettujen kirjeiden perillemenosta.

Huom! Rannekkeita max 6 kpl / jäsen. Saatavilla rajoitettu erä.

(Hinta Linnanmäeltä ostettaessa 42 €. Lisätietoa Linnanmäen aukioloajoista, laitteista ja tapahtumista: www.linnanmaki.fi)

Kirjaudu sivuille jäsentunnuksillasi ja näet sivun alareunasta lisäohjeet jäsenhintaisen rannekkeen lunastamiseen AL-kaupasta.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Jaa muillekin