Vinkit USA-automatkaa suunnittelevalle -webinaari | Autoliitto

Vinkit USA-automatkaa suunnittelevalle -webinaari

17.05.2022 18:00

Autoliitto järjestää webinaarin yhteistyössä Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton (SAM) kanssa

Webinaari on siirtynyt, uusi ajankohta 17.5. klo 18-19.

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton projektipäällikkö ja kokenut USA-automatkailija Kirsi Rutonen antaa omakohtaisia käytännön vinkkejä onnistuneen roadtripin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Ru­to­nen on mat­kus­tel­lut laa­jas­ti Yh­dys­val­lois­sa 2000-lu­vul­la; 18 pi­dem­pää ro­adt­ri­piä, 155 000 ajo­ki­lo­met­riä ja 50 vie­rail­tua osa­val­ti­o­ta.

Tiedätkö, mitä ajoneuvoja suomalaiskortilla saa ajaa USA:ssa? Entä mitä eroa on kansainvälisellä ajokortilla ja USA-liitteellä? Liikennemääräyksiä ja sääntöjä USA:ssa. Autoliiton matkailupäällikkö Susanna Suokonautio-Hynninen antaa vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Webinaari on verkkotapahtuma Teamsin kautta. Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin webinaaripäivänä klo 16 jälkeen, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Osallistumista varten tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen sekä toimivan nettiyhteyden