Webinaari - automatkailuvinkit Eurooppaan | Autoliitto

Olet täällä

Webinaari - automatkailuvinkit Eurooppaan

02.06.2022 18:00

Matkaan valmistautuminen on merkittävä osa matkaa. Tule päivittämään tietosi Euroopan eri maiden säännöistä ja määräyksistä.

Euroopan yhdentyminen on tehnyt rajojen ylittämisestä helppoa ja nopeaa, mutta tähän tuudittautuneena voi matkalla sortua kalliisiin virheisiin. Maksamattomat ympäristövyöhykemaksut tai ylinopeussakot löytävät perille Suomeen. Kuinka välttyä sakoilta?

Tiemaksujen kirjavuus ja ympäristövyöhykkeet ajokieltoineen aiheuttavat monelle päänvaivaa ja rahanmenoa. Mistä hankin Ranskan ympäristötarran? Entäpä onko liikennöinti kielletty Zona Traffico Limitato ZTL-alueilla Italiassa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen webinaarin aikana.

Tilaisuudessa keskitytään Pohjoismaiden, Baltian maiden sekä merkittävimpien Keski-Euroopan maiden tärkeimpiin liikennemääräyksiin.

Tule mukaan! Autoliiton matkailupäällikkö Susanna Suokonautio-Hynninen antaa eväitä onnistuneen matkan suunnitteluun.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

 

Webinaari järjestetään to 2.6. klo 18–19.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Webinaari on verkkotapahtuma Teamsin kautta. Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Osallistumista varten tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen sekä toimivan nettiyhteyden

Jaa muillekin