Kirjautuminen Autoliiton verkkosivuille muuttui | Autoliitto

Kirjautuminen Autoliiton verkkosivuille muuttui

Ohjesivu kirjautumiseen
08.11.2022

Kaikkien jäsenten tulee luoda uudet tunnukset Autoliiton verkkopalveluiden käyttämiseksi.

Luo tunnukset

• klikkaa Autoliiton kotisivun yläreunassa olevaa KIRJAUDU-painiketta
  • klikkaa LOG IN WITH AUTOLIITTO -painiketta
  • klikkaa TILAA UUSI SALASANA TÄSTÄ -linkkiä

Jos et saanut sähköpostiisi vaihtolinkkiä, tarkista roskapostilaatikko.

Salasanan vaihtolinkki on kertakäyttöinen, jos tilasit linkkejä useamman peräkkäin, niin ainoastaan uusin toimii. Salasanalinkki on voimassa yhden vuorokauden tilaushetkestä.

Tunnukset tulee luoda sille sähköpostille, joka löytyy jäsentiedoista. Mikäli et muista, mikä sähköposti on jäsentiedoissasi tai se puuttu kokonaan, ole yhteydessä autoliitto@autoliitto.fi

Epäonnistunut kirjautuminen voi johtua myös siitä, että jäsenmaksusuoritus ei vielä näy rekisterissämme.

Vain Autoliiton jäsenet voivat kirjautua sivuille.

Kirjautumisen takana ovat verkkosivujen vain jäsenille tarkoitetut osiot, kuten matkailun kattavat, maakohtaiset tietopaketit sekä Autoliiton Ajokoulu. Autoliiton AL-kauppa edellyttää myös kirjautumista, jos haluat saada jäsenten etuhinnat käyttöösi.

Jos perheessä on pääjäsenen lisäksi yksi tai useampi perhejäsen, niin jokaisen tulee ilmoittaa oma, pääjäsenen osoitteesta eroava, sähköpostiosoite. Näin myös perhejäsenet pääsevät hyödyntämään itsenäisesti kaikki heille kuuluvat verkkopalvelut.

Lisätietoja uudesta kirjautumisesta