AL-Sport palkitsemistilaisuus | Autoliitto

Olet täällä

AL-Sport palkitsemistilaisuus

Autoliiton AL-Sport Cup kilpailuiden sekä Ajotaidon SM:n palkintojenjakotilaisuus pidettiin lauantaina 1.12.2018 Lahden Upseerikerholla.  

 

Palkitsemistilaisuuden kuvasatoa alla, kuvat: Juha Lamberg.

AJOTAIDON SM

Ajotaidon SM:n miesten luokan voittaja: Juha Kernen (kesk.) ja naisten luokan voittaja: Mervi Lipsanen Autoliiton puheenjohtajan, Martti Merilinnan, vieressä. Nuorten luokan voittaja Aleksi rantanen ei päässyt paikalle.

 

AUTOSLALOM
AL-Sport Autoslalom Cup:n Yleiskilpailun sekä luokan 1 voittajat; 1. Marko Pihlajamaa (kesk.), 2. Kalevi Pippuri (oik.) ja 3. Mika Marttila (vas.)

 

AL-Sport Autoslalom Cup:n luokka 2:n voittaja: Petri Paakkari. Autosalomin lajiryhmäpäällikkö, Juha Lamberg, onnittelee.

 

AL-Sport Autosalom Cup:n luokka 3:n voittajat: 1.Ismo Jokinen (kesk.), 2. Jyrki Kumpulainen (vas.) ja 3. Into Isännäinen (oik.).

AL-Sport Autosalom Cup:n luokka 4:n voittajakaksikko: 1. Sari Välimäki  ja 2. Miia Hallikainen eivät päässeet paikalle.

 

ECORUN
AL-Sport EcoRun Traditional Cup: 1. Timo Eväsoja (kesk.) ja Ari Parkkinen (toinen vas.), 2. Erkki Tiirikainen (ei paikalla) ja Seppo Järvinen (vas.) , 3. Markku Lehisto (oik.) ja Raimo Alm (toinen oik.).

 

AL-Sport Ecorun Modern Cup: 1.Tomi Salo (kesk.) ja Juha Hakuli (vas.), 2.Terho Havumäki (ei paikalla)  ja Jari Valkjärvi (toinen vas.), 3. Kari Ståhlberg (toinen oik.) ja Jukka Johansson (oik.)

 

FIA NEZ EcoRun Cup: 1.Kari Mäkinen (toinen vas.) ja Ahti Viitanen ( ei paikalla), 2. Terho Havumäki (ei paikalla) ja Jari Valkjärvi (vas.), 3. Jukka Johansson (oik.) ja Kari Ståhlberg (toinen oik.) 

 

TASANOPEUS 
AL-Sport Tasanopeus Moderni Cup: 1. Rolf Felin (kolmas vas.) ja Stefan felin (kolmas oik.), 2. Markku Lehisto (oik.) ja Raimo Alm (toinen oik.), 3.Kalervo Westerlund (vas.) ja Mikko Moisio (toinen vas.).

 

AL-Sport Tasanopeus Historic Cup: 1. Eero Juutilainen (vas.) ja Eetu Juutilainen (toinen vas.), 2. Hannu Juselius ja Matti Juselius (ei paikalla), 3. Leena Tuoriniemi (toinen oik.) ja Risto Valkonen (oik.).